Hoeveel kost het om een vuurhaard in een open haard te repareren?

Er zijn landelijke meldingen geweest van schoorsteenaannemers van oplichters die huiseigenaren duizenden dollars in rekening brengen voor onnodige reparaties. In sommige gevallen kunnen de kosten van arbeid, vergunningen en inspecties ook binnen deze prijsklasse vallen, maar dit hangt af van het ontwerp van uw open haard. Geprefabriceerde panelen worden gebruikt om de binnenkant van de vuurhaard te bekleden en de buitenstructuur te beschermen tegen de vlammen en hitte. Geprefabriceerde vuurhaarden bevatten een metalen paneel dat is gebouwd om in uw schoorsteen te passen, die meestal ook is bekleed met metaal.

Tafelblad gelbrandstof Open haarden hebben geen bewegende delen om te breken en kosten meestal zo weinig dat reparaties niet nodig zijn. Ook al verwijst het woord haard soms naar de hele vuurhaard, de haard is technisch gezien de vloer. Het is echter vermeldenswaard dat de kosten voor het repareren van een schoorsteen veel hoger kunnen zijn als er grote schade optreedt en de schoorsteen opnieuw moet worden opgebouwd. Wat geprefabriceerde vuurhaarden betreft, kunt u problemen verwachten na slechts 10 tot 15 jaar, vooral als ze te vaak werden gebruikt.

Het restauratieproces herstelt oude en beschadigde eenheden in hun oude glorie, inclusief het vervangen van beschadigde mortel, het repareren van gebroken randen en het opnieuw inrichten van de vuurhaard. Helaas hebben ze een probleem opgemerkt met je vuurhaard, de belangrijke structuur in je open haard die brand herbergt. Geprefabriceerde vuurhaarden worden geleverd met een volledig rookkanaal- en schoorsteensysteem, waardoor de prijs en installatietijd aanzienlijk worden verkort. Houtgestookte haarden kunnen de diensten van een ervaren metselaar vereisen voor het opnieuw plaatsen en herbouwen van vuurhaarden.

Aan de andere kant zouden kleine en eenvoudige geprefabriceerde haarden die in het afgelopen decennium zijn geïnstalleerd, een gemakkelijke en goedkopere reparatie kunnen zijn. Dit is een eenvoudige en betaalbare manier om het te onderhouden en ernstige en kostbare problemen te voorkomen.