Zijn houtgestookte haarden toegestaan in nyc?

Ze zijn niet langer toegestaan volgens de NYC Building Code. Na het verbod op houtgestookte haarden in New York City werden de meeste stadsbewoners die open haarden wilden gedwongen gas te overwegen. Een open haard zonder ventilatie, gevoed door isopropylgel, is een milieuvriendelijk alternatief voor hout- en gashaarden. Gashaarden voor buiten zoals deze op 15 Cliff St in New York zijn prima zolang ze maar correct zijn geïnstalleerd door een erkende Master Plumber.

In feite hebben sommige vooroorlogse coöperaties met houtgestookte open haarden, waaronder de San Remo, locatie van een grote open haard brouhaha waarbij Bono een paar jaar geleden betrokken was, ze al verboden. De SimpliFire Allusion elektrische open haard kan ook gedeeltelijk of volledig verzonken zijn en stelt u in staat om te spelen met vier vlammen en 14 sintelbedkleurenthema's. Een van de vroege aangepaste projecten van HearthCabinet was een felrode open haard die werd geïnstalleerd in een gedempte grijze betegelde omgeving. Als gevolg van de toekomstige gasbeperkingen zijn veel bestaande open haardruimtes in New York City verzegeld door gebouwbeheer.

Inderdaad, je krijgt een echte, flikkerende vlam en zelfs een knetterend geluid als je gaat met open haarden die brandstof gebruiken die in gelvorm wordt geleverd, zoals die van Hearth Cabinets. Voor geventileerde gashaarden vereist het ontluchten en runnen van gasleidingen en elektrische aansluitingen aanzienlijke kosten, tijd, arbeid en planning door huiseigenaren of handelsprofessionals. Andere alternatieve brandstoffen, die zijn toegestaan in New York City, zijn onder meer open haarden die worden aangedreven door agrarische bijproducten, zoals graan of maïs. Elektrische haarden verbranden geen enkel type brandbare materialen en veroorzaken geen rook of afval.

Naarmate het weer kouder begint te worden en de sneeuw buiten begint te vallen, zijn er maar weinig dingen leuker dan opkrullen en gezellig worden naast een open haard. Kort geleden, de stad besloot de installatie van nieuwe houtgestookte haarden te verbieden, hoewel reeds bestaande open haarden als uitzondering grootvader waren. Hoewel veel soorten grills en buitenhaarden verboden zijn of alleen in unieke omstandigheden zijn goedgekeurd, heeft de brandweer geen jurisdictie over retailers die ze verkopen, dus veel retailers blijven illegale brandaccessoires aanbieden zonder te weten dat ze illegaal zijn in de stad (of, in sommige gevallen, ondanks die kennis). Gas brandt schoner dan hout, maar de bijproducten van verbranding kunnen nog steeds gezondheidsrisico's opleveren, met name een gashaard zonder schoorsteenventilatie.