Kun je een houtgestookte open haard hebben in Manhattan?

Ze zijn niet langer toegestaan volgens de NYC Building Code. Volgens Sal Finocchiaro, een partner bij NYC Fireplaces and Outdoor Kitchens, zijn elektrische haarden een budgetvriendelijke optie, hoewel niet iedereen erop wordt verkocht. Ze genereren zelfs warmte, hoewel lang niet in de mate van een houtvuur (denk aan 5.000 versus 50.000 BTU's). Inderdaad, je krijgt een echte, flikkerende vlam en zelfs een knetterend geluid als je gaat met open haarden die brandstof gebruiken die in gelvorm wordt geleverd, zoals die van haardkasten.

Een goed werkende gashaard heeft een veilige glazen behuizing, zal onmiddellijk ontbranden, heeft een schone blauwachtige kleurvlam en zal goed naar buiten ventileren via een afsluitdop die vrij is van vuil of obstructie. New York City heeft de afgelopen 20 jaar veel verschuivingen ondergaan in code en voorschriften voor open haarden. Vrij van as en puin, kunnen klanten in New York City nu een open haard in hun huis hebben zonder concessies te doen aan esthetiek of milieuproblemen. Behalve culturele en traditionele branden, is open branden verboden tijdens een advies, waarschuwing, waarschuwing of noodsituatie voor luchtstagnatie.

Er zijn twee soorten elektrische haarden, een die LED-lampen gebruikt om de illusie van een vlam te wekken en een andere die vertrouwt op een combinatie van LED en waterdamp (of misttechnologie) om vlammen en rook te simuleren. Bestellen kan zo kort zijn als een week voor modellen die op voorraad zijn en tot acht tot 10 weken voor de rest, waarbij aangepaste haarden mogelijk langer duren. Open haarden die worden gevoed door alcohol (voornamelijk ethanol en isopropyl) bestaan al meer dan tien jaar, maar zijn de afgelopen jaren pas aangeslagen toen mensen overschakelen van houten haarden. Een houten open haard vervangen in een appartement Houten inzetstukken kunnen in uw oude open houtgestookte open haard worden geplaatst, en ontluchting wordt in de schoorsteen aan de buitenkant van het gebouw geplaatst.

Een schoorsteenachtervolging is de lange, smalle ruimte die van de open haard de schoorsteen op en door het dak loopt. Veiligheid is een leidend doel voor klanten van open haarden en het is een van de principes waarop HearthCabinet is gebaseerd. Als u toevallig een bestaande open haard heeft, verzegeld of niet, kunt u deze eenvoudig omzetten naar een van de bovenstaande methoden. Als u op zoek bent naar een alternatief voor de traditionele hout- of gasgestookte open haard, overweeg om er een te gebruiken die wordt aangedreven door ethanol, of een andere alternatieve brandstofbron.

Dit betekent dat als u besluit om een gasgestookte open haard te installeren, u de stad moet waarschuwen en alle geplande inspecties moet naleven.