Kunnen open haarden brand veroorzaken in sims 4?

Open haarden zijn bouwmodusobjecten die te vinden zijn in De Sims, De Sims 2, De Sims 3 en De Sims 4.In De Sims 3 en De Sims 4 geven ze de gezellige vuursfeer. Ze kunnen echter brand veroorzaken als brandbare voorwerpen - of Sims - te dicht bij hen staan. De andere brand in het appartement dat ik niet heb opgewaardeerd, is niet in brand gevlogen, ook al is het aangestoken sinds ze daar woont. Gasten die veel met een open haard bezoeken, gaan meteen een onverlichte open haard aansteken, tenzij je Sim of anderen met hen communiceren.

Ik heb een relatief dure open haard in het huis van mijn Sims, en de vloer ervoor vloog verschillende keren in brand binnen een paar weken na het plaatsen van de open haard. Het dichtst dat ik vond, was een jaar oud rapport van Sims die autonoom geobsedeerd waren door het aansteken van een reeds verlichte open haard, en dit is anders omdat ik dit probleem nog nooit heb gehad toen de open haard al aan was. Als je je Sims per ongeluk in brand hebt gestoken, kun je ze rechtstreeks naar de douche sturen om de vlammen te doven en ze te behoeden voor een vreselijke dood. Ze zullen niet altijd branden aansteken, en het is vrij ongebruikelijk dat ze drie pogingen doen zonder dat te doen.

Ik doorzocht het festivalgebied maar kon geen vuur vinden, dus controleerde ik haar appartement en vond het vuur, het had zich door de muur naar een tweede kamer verspreid, vanuit de slaapkamer waarin het was begonnen. Maxis veranderde de manier waarop branden rond open haarden werken, maar naar mijn mening zou het geen branden moeten aansteken als het wordt geüpgraded. Dit is gebeurd met minstens 3 verschillende stijlen open haarden en ik weet niet meer welke; of ze nu uit een pakket komen of uit het basisspel, ik kon het je niet vertellen. Het brandalarm zou het vuur niet blussen, maar dat zal de brandweerlieden waarschuwen, die bij het huis aankomen en u helpen bij het omgaan met de rook.

Ik heb geprobeerd plafondlampen te verwijderen (die eerder in brand zijn gevlogen) en tafellampen te gebruiken die op de schoorsteenmantel van de open haard waren geplaatst. De vuurkorven buiten zetten mijn Sims echter constant in brand of stoelen in de buurt, maar ik kan ze nooit blussen. Als je vuur wilt stichten, plaats je voorwerpen in de buurt van brandgevaar; maar als je een vuur wilt blussen in De Sims 4, zorg dan dat je sprinklers voorbereidt. Het geheim is om naar de bouwmodus te gaan en items zo dicht mogelijk bij de open haard te plaatsen, of koop gewoon een tapijt en leg het onder de haard.

Sims moeten op zijn minst prioriteit geven aan autonoom zorgen voor behoeften boven hun noodzaak om een verlichte open haard te hebben. Ik ga proberen de hardhouten vloer te vervangen door metselwerk voor alle tegels onder en direct rond de open haard om te zien of dat helpt de branden te stoppen.