Waar zijn open haarden sims 2?

Open haarden in De Sims 2 zijn modulaire objecten. Wanneer geplaatst, vertakt een schoorsteen zich vanaf de basis van de haard naar boven en gaat omhoog totdat deze reikt. Wanneer geplaatst, vertakt een schoorsteen zich vanaf de basis van de haard naar boven en gaat omhoog totdat deze de hoogste verdieping of het dak bereikt. In tegenstelling tot De Sims hoeven niet alle open haarden tegen een muur te worden geplaatst.

Ga naar Home Store en kies Living Room, je ziet Stone Fireplace. Hoe hoger de kookvaardigheid van je Sim is, hoe meer gerechten ze kunnen bereiden en de kans op huisbranden afneemt. In De Sims 3 zijn open haarden modulaire objecten, bestaande uit schoorsteenstukken naast het vuur zelf. Open haarden moeten meestal langs muren worden geplaatst, maar De Sims 2 en De Sims 3 hebben ook vrijstaande open haarden.

Je gaat naar de winkel in het woonkamergedeelte, er zijn twee dingen die op open haarden lijken, er is er een met zes LP en degene met 25.000 Simdollars. Goedkope haarden kunnen worden geüpgraded om brandveilig te worden of hun vuurkleur te veranderen, terwijl de dure soorten volledig geüpgraded worden gekocht. Open haarden- Deze geven een leuk tintje aan de huizen van je Sims en ze kunnen vuren aansteken om hun omgevingsmotief te verbeteren.