Zijn buitenhaarden legaal in nyc?

TERRASHAARDEN, VUURKORVEN EN SCHOORSTENEN ZIJN TEN STRENGSTE VERBODEN EN ILLEGAAL IN NEW YORK CITY. branden en 4.200 buitenhaarden. Om te beginnen zijn vuurkorven die enigszins alomtegenwoordig zijn in buitenruimtes tijdens de koudere maanden illegaal in de meeste delen van New York City. Maar vorige maand kwam de gemeenteraad dichter bij het accepteren van hun aanwezigheid toen het wetgeving introduceerde om branden in de achtertuin toe te staan in wijken waar vrijstaande of halfvrijstaande woningen zijn, waaronder een groot deel van Staten Island en in gebieden als Riverdale, in de Bronx (zones R1, R2 en R3, om specifiek te zijn); Nieuw Yorkers kunnen hier hun woonzones vinden).

Regels bepalen ook dat vuurkorven 10 meter verwijderd moeten zijn van brandbaar materiaal en dat ramen en deuren binnen 25 voet ervan gesloten moeten blijven. Ze zijn legaal in de stad, maar je moet minimaal 25 voet vrije ruimte hebben naar het dichtstbijzijnde gebouw en geen bomen binnen een redelijke afstand. De branden kunnen geen open vuur zijn; ze moeten zich in een beschermd gebied bevinden. Als gevolg hiervan is een vuurplaats onderworpen aan dezelfde regels en beperkingen als een „open vuur”, waardoor het illegaal is voor stadsbewoners om te gebruiken.

HET GEBRUIK VAN DRAAGBARE OPEN HAARDEN OP HET TERRAS, TERRASHAARDEN, VUURKORVEN EN SCHOORSTENEN ZIJN TEN STRENGSTE VERBODEN EN ILLEGAAL IN NEW YORK CITY. Open haarden op het buitenterras, haarden, vuurkorven, schoorstenen alles wat het open verbranden van hout omvat, is ten strengste verboden in New York City. Massachusetts en Californië, evenals Canada en andere landen, hebben zelfs open haarden zonder ventilatie van gas en propaan verboden. Verbrand geen onder druk behandeld hout in een chiminea of een andere vuurplaats of open haard, omdat het schadelijke gifstoffen kan bevatten.

Gashaarden zijn populair omdat ze kunnen worden geïnstalleerd zonder dat er een schoorsteen nodig is, dus ze werken voor appartementen. Omdat onder druk behandeld hout gevaarlijke verontreinigende stoffen kan bevatten, mag het niet worden verbrand in een schoorsteen of een andere vuurplaats of open haard. IN NEW YORK CITY IS HET GEBRUIK VAN DRAAGBARE TERRASHAARDEN, TERRASHAARDEN, VUURKORVEN EN SCHOORSTENEN TEN STRENGSTE VERBODEN. De 35 ″ vierkante keramische propaangasvuurplaats voor buiten heeft een stevige betonnen constructie, waardoor het niet barst of kantelt, zelfs onder barre weersomstandigheden.

Sommige hebben een horizontaal rookkanaal dat lucht aanzuigt voor de open haard en ook dampen verdrijft, dus het is niet nodig om lucht uit de kamer te gebruiken en geen kans op gasbijproducten in de kamer. Open vuur is illegaal in New York City, en „draagbare vuurkorven voor buiten die hout of andere vaste brandstof verbranden (zoals geprefabriceerde vuurlogboeken) worden volgens de brandcode van de stad als open vuur beschouwd. Nadat hij naar de rechtbank was gegaan tegen de stad, werd verklaard dat elke open vlam die buiten in NYC wordt gebruikt ILLEGAAL is, zelfs in een open haard met een scherm erop. Ik heb een huis op Staten Island met een ENORME achtertuin en heb een buitenhaard die ik moest verwijderen.

Mijn opmerking hierboven is wat mij werd verteld, en ook dat vuurkommen voor buiten onder een bepaalde grootte vallen onder de BBQ-regel, die hier online staat. Maar de realiteit is dat New Yorkers in andere delen van de stad die technisch niet bestemd zijn voor vuurkorven, ze ook gebruiken, vooral in een tijd waarin mensen worden aangemoedigd om buiten samen te komen.