Kun je een open haard hebben in Manhattan?

Ze zijn niet langer toegestaan volgens de NYC Building Code. NYC heeft een aantal geweldige bars en restaurants met open haarden waar je een felbegeerde stoel bij de open haard kunt krijgen. Voor meer geroosterde warme opties, deze open haarden vereisen niet per se een reservering of een bestelling, hoewel een lekkere cocktail een praatje bij het haardvuur nog beter maakt (en zorgt voor een geweldig idee voor een winterdate). Lees verder voor onze favoriete plekken om te stoppen en op te warmen de volgende keer dat je een kil gevoel hebt.

Na deelname aan deze kille activiteiten, je kunt opwarmen met een kop warme chocolademelk of een dronken warme drank, of je nestelen naast een van deze gezellige open haarden in NYC. Omdat een huis geen aardgas of vloeibaar propaan bij de hand heeft, kunt u meestal een gashaard met directe ventilatie installeren. Er zijn veel dingen waardoor iemands huis huiselijk aanvoelt en HearthCabinet is er trots op te weten dat hun open haarden dat heerlijke gevoel kunnen geven. Voor degenen die nog steeds een open haard in hun huis willen, maken de meesten de overstap naar gelhaarden zonder ventilatie, en HearthCabinet Ventless Fireplaces zijn een toonaangevende keuze.

Het probleem van onjuiste gashaarden blijft bestaan, ondanks hoe technisch toelaatbaar ze kunnen zijn. HearthCabinet Ventless Fireplaces werd in 2004 opgericht door Arthur Lasky, een architect, en Michael Weinberger, een uitvinder en advocaat voor productaansprakelijkheid. In sommige oude huizen zijn ontluchtingsvrije haarden nog steeds toegestaan, maar ze moeten ventilatiesystemen voor buiten hebben. New York City heeft de afgelopen 20 jaar veel verschuivingen ondergaan in code en voorschriften voor open haarden.

Je moet een stopcontact in de buurt hebben en afhankelijk van hoe vaak je de open haard gebruikt, zie je mogelijk een lichte piek in je elektriciteitsrekening, hoewel niet veel (en je bespaart op verwarmingskosten). Open haarden met directe ventilatie kunnen horizontaal via een buitenmuur of verticaal door het dak worden geventileerd en minimaliseren warmteverlies via de schoorsteen. Open haarden kunnen nu een strakke uitstraling hebben, terwijl ze het gevoel en uiterlijk van een open haard geven, compleet met een ECHTE vlam. Als zelfstandige naamwoorden is het verschil tussen haard en open haard dat haard een baksteen, stenen of cementvloer is voor een open haard of oven, terwijl de open haard een open haard is voor het houden van een vuur aan de voet van een schoorsteen.

En hoewel het technisch gezien geen open haard is, heeft The Lodge wel een vuurplaats die zowel dromerig als gezellig is. De SimpliFire Allusion elektrische open haard kan ook gedeeltelijk of volledig verzonken zijn en stelt u in staat om te spelen met vier vlammen en 14 sintelbedkleurenthema's. New York is, ondanks de ietwat koude winters, zeker geen stad waar het gemakkelijk is om een open haard te hebben. Lees verder voor de verzameling alternatieven voor open haarden van Brick Underground, met de voor-, nadelen, prijzen en voorbeelden van elk.