Kun je een open haard repareren?

Houtgestookte open haarden hebben mogelijk de hulp nodig van een ervaren metselaar voor het opnieuw plaatsen en herbouwen van vuurhaarden. Eventuele losse stenen of mortel moeten onmiddellijk worden aangepakt, omdat ze tot brand kunnen leiden. schoorstenen boven de daklijn die ook eroderen, moeten door een metselaar worden gerepareerd. Leer hoe u afbrokkelende mortel in een open haard kunt repareren in slechts een paar basisstappen.

Begin met het schrobben van overtollige as en stof van de wanden van de open haard om de baksteen bloot te leggen. Verwijder vervolgens eventuele losse mortel van de vloer en muren van de vuurhaard. Repareer de voegen met hittebestendige mortel. Reinig na enige droogtijd de voeglijnen voor een gladde afwerking.

Als u wilt dat uw haard eruitziet als zijn oorspronkelijke zelf, kunnen wij deze voor u repareren. Hoewel het misschien niet moeilijk lijkt om een paar afbrokkelende stenen te vervangen, is er eigenlijk veel expertise voor nodig. Na het reinigen en verwijderen van vlekken uit uw haard, zullen we het oude metselwerk verwijderen. Vervolgens selecteren we stenen om deze te vervangen.

Oudere open haarden gebruiken vaak stenen die tegenwoordig niet zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Ook kunnen nieuwe stenen echt opvallen tussen ouder metselwerk. Bij Northeastern Masonry and Repair zullen we een klus niet als voltooid beschouwen totdat we het metselwerk hebben gematcht en aan uw goedkeuring hebben voldaan. Zodra we de juiste stenen hebben, zullen we de oude mortel opruimen en vervangen door nieuwe mortel.

Er zijn veel verschillende manieren waarop u uw open haard kunt bijwerken en verbouwen. Een van deze manieren is het toevoegen van een nieuwe schoorsteenmantel of pilasters. Dit zal de vorm van de haardstructuur veranderen en er dimensie aan toevoegen. Dus als u een nieuwe look wilt introduceren voor de kamer waar uw open haard is, moet u overwegen om enkele wijzigingen aan te brengen in de schoorsteenmantel.

Als u een gashaard heeft, is het prettig om te weten dat bijna alle onderdelen kunnen worden gerepareerd of vervangen, wat de levensduur van uw haard kan verlengen. Afhankelijk van het type haard dat u heeft, zullen uw onderhouds- en reparatievereisten verschillen, evenals de reparatiekosten van de haard. Het is waar dat u niet veel geld hoeft te betalen voor een haardreparatie als u kiest voor een elektrische unit. De meeste reparaties van pellethaarden zijn nodig vanwege een minder efficiënte verbranding, en soms kan dat verband houden met asopbouw.

Als laatste opmerking, wanneer u onderhoud, reparaties of verbeteringen aan uw schoorsteen, kachel of open haard wilt overwegen, vergeet dan niet om contact op te nemen met een gecertificeerde schoorsteenprofessional voor hulp. Maar wanneer de tijd voor reparaties komt, moet u geen minuut verspillen aan het repareren van de vuurhaard voordat u de open haard blijft gebruiken. Een schoorsteenveger inspecteert uw haard en schoorsteen zodat inbreuken in de veiligheid van de unit worden geïdentificeerd en gerepareerd. Andere veel voorkomende schoorsteenreparaties zijn de delen van de schoorsteen die zich boven de daklijn uitstrekken, zoals knipperen, kroon en dop.

Met de vaardigheid en expertise van Chimney Repair NY kunt u gerust zijn wetende dat uw open haard correct en up-to-date zal worden gerepareerd. Als materialen van hoge kwaliteit worden gebruikt, zouden reparaties normaal gesproken nodig zijn na vele jaren gebruik van de haard. We hebben de details uiteengezet die u nodig hebt om te bepalen of u een vuurvaste haard moet repareren of vervangen. Een bekwame expert kan het probleem identificeren en de gevaren van open haarden repareren voordat ze ernstige schade of schade veroorzaken.

Als je het echter hebt over een gebarsten open haard vuurvast materiaal, zijn er enkele dingen die je moet weten voordat je voor reparatie kiest. Enkele van de meest voorkomende reparaties voor een gashaard zijn defecte controlelampjes, beslagen glas en problemen met de afstandsbediening of het thermostaatsysteem.