Wanneer zijn open haarden te koop?

De beste tijd om een open haard te kopen is in de zomer, omdat de vraag in de detailhandel lager is en het aanbod groter is. Dit zal de prijzen verlagen. Sommige retailers houden de prijs van open haarden echter consistent, dus het kan moeilijk zijn om er een paar in de uitverkoop te vinden. Je kunt ook wachten op goedkeuring.

Kies uit ons assortiment binnen- en buitenhaarden voor een look en feel die past bij uw dagelijkse stemming. De ideale haard is energiezuinig, veilig en betaalbaar. Van gashaarden tot elektrische haarden tot houtkachels, we hebben een breed scala aan stijlen die zijn ontworpen om elke kamer in huis en leven op te warmen. De rook die ze produceren, kan problemen met de luchtkwaliteit veroorzaken in de mate dat sommige steden houtgestookte haarden beginnen te verbieden.

Door in het laagseizoen te kopen, kunt u mogelijk een pakketdeal sluiten met zowel de open haard als de installateur gebundeld. Omdat niemand graag meer geld uitgeeft dan nodig is, is het een goed idee om indien mogelijk uw open haard te kopen wanneer deze in de uitverkoop is. schoorsteenkappen, schoorsteenreinigers en ander haardgereedschap helpen de orde en netheid te behouden tussen de rook en houtblokken in uw open haard tussen gebruik door. Na veel leerlessen heb ik enkele tips en trucs ontwikkeld om haarden goed te verzorgen.

Als het vinden van de beste plek om te winkelen voor een redelijk geprijsde open haard niet frustrerend genoeg was, moet je uitzoeken welk type open haard bij je huis en levensstijl past. Denk er bij houtgestookte haarden aan om de klep open te houden tijdens gebruik om te voorkomen dat de rook het huis binnendringt. Voor een opleving van het decor zijn haardmantels en haardomgevingen een geweldige aanvulling voor elke open haard die aan een muur is bevestigd. Dit zijn duurzame haarden, verkrijgbaar in verschillende modellen waaruit u kunt kiezen, zoals elektrische of gaskachels, pelletkachels en houtkachels.

Breng een beetje buitenwarmte naar binnen met een binnenhaard naar keuze of vernieuw een verouderde open haard. Voor gashaarden wilt u een haardscherm hebben om u te beschermen tegen weggelopen vonken, vlammen en puin. Naast het voordeel dat je je bij mooi weer op je build kunt voorbereiden, word je niet geconfronteerd met de winterdrukte op open haarden die je opties kunnen beperken.